Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρουβίκωνας

Τον Μάρτη ο Ρουβίκωνας στο Εφετείο Ναυπλίου

Αναβλήθηκε η δίκη για τα διόδια του Κιάτου

Το Τριμελές εφετείο Ναυπλίου αποδέχτηκε το αίτημα των μελών του Ρουβίκωνα για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής τους αφού αποδεδειγμένα η συνήγορος υπεράσπισης τους, βρισκόταν στην Πάτρα για την προάσπιση των 5 συλληφθέντων κατά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το εφετείο εδέχθη το αίτημα της αναβολής και όρισε για τα μέσα Μαρτίου την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ως γνωστόν, την περίοδο όπου όλες οι οργανώσεις καλούσαν τους πολίτες νε μην πληρώνουν στα διόδια και διάφοροι ακτιβιστές άνοιγαν τις μπάρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τιμές των διοδίων και στην συγκεκριμένη περίπτωση για τον δρόμο καρμανιόλα τότε Κιάτο –Πάτρα, συνελήφθηκαν μακριά από τα διόδια 10 μέλη του Ρουβίκωνα.

Πρωτόδικα τους επιβλήθηκαν πολύ υψηλές ποινές για τη αδικήματα που κατηγορήθηκαν, ήτοι 37 μήνες φυλάκιση (χωρίς αναστολή) εξαγοράσιμοι προς πέντε ευρώ την ήμερα για οκτώ και 29 μήνες φυλάκιση στους υπολοίπους δυο και πρόστιμο 1.000 στον καθένα, με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για όλους.

Σήμερα στο Ναύπλιο παρουσιαστήκαν ενώπιον του δικαστηρίου τρεις εκ των 10 κατηγορουμένων, ενώ οι υπόλοιποι 7 με έγγραφό τους ζήτησαν κι αυτοί αναβολή της υπόθεσης. Τόσο μέσα στην αίθουσα όσο και έξω της αιθούσης ήταν έντονη η παρουσία αλληλέγγυων.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.