Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

ΣΥΡΙΖΑ

Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό περιοδεύει στην Αργολίδα

Το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα.

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου αντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό (πρώην Υπουργό και νυν Τομεάρχη Υγείας του κόμματος) και τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν Επιστ/νικό Συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία θα έχει μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Εργαζομένων,των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει - με 2 κλιμάκια - με τις συναντήσεις στο Νοσοκομείο Αργους και το Κέντρο Υγείας Αργους (9.30 πμ), στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου ( 11.30 πμ ) και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού (6 μμ) και του Κρανιδίου (6.30 μμ).

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.