Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκας Ιατρικος Συλλογος Αρκαδίας

Τηλεοπτικές εκπομπές και σποτάκια από τους Ιατρικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου κατά του κορωνοϊού

Η περιφέρεια Πελοποννήσου επιδιώκει να ενημερώσει με κάθε τρόπο τους κατοίκους και να οργανώσει την προστασία του πληθυσμού έναντι της πανδημίας

Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τους Ιατρικούς Συλλόγους των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων προκειμένου να υπάρξει αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε ζητήματα δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα σε σχέση με τον κορονοϊό, αποτέλεσε ένα από τα αντικείμενα συζήτησης στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλη Ψυχογυιό.

Οπως έγινε γνωστό μετά την πιο πάνω συνάντηση, προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης να έχει στην Τρίπολη συνεργασία με τους προέδρους των 5 Ιατρικών Συλλόγων, παρουσία των γιατρών των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, του εντεταλμένου σε θέματα υγείας περιφερειακού συμβούλου Αγγελου Χρονά,  αλλά και περιφερειακών συμβούλων που ασκούν το ιατρικό λειτούργημα.

Αντικείμενο σε αυτή την προγραμματιζόμενη συνάντηση θα είναι η καλύτερη οργάνωση όσον αφορά την προστασία του πληθυσμού και την αντιμετώπιση των θεμάτων που τίθενται από την πανδημία.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα σχολεία και στην εν λόγω σύσκεψη θα εξεταστεί η δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, να γίνει διαδικτυακά ενημέρωση στα σχολεία από ειδικούς λοιμωξιολόγους και πνευμονολόγους.

Επίσης, θα συζητηθεί η προοπτική αγοράς, από την Περιφέρεια, τηλεοπτικού χρόνου για λογαριασμό των Ιατρικών Συλλόγων της κάθε Π.Ε. προκειμένου, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, να ενημερώνεται από ειδικούς γιατρούς ο γενικός πληθυσμός όσον αφορά την προστασία του απέναντι στον κορονοϊό.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.