Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Δίαυλος

Τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη από τον «ΔΙΑΥΛΟ»

Kοντά στους γονείς, στα παιδιά και σε όσους έχουν ανάγκη επικοινωνίας

Ο  κοροναϊός μπήκε στη ζωή μας και η εξάπλωση του έχει καταστεί μια απειλή που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα πρόληψης που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ή ανακοινώνονται.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, παιδιά και έφηβοι βρίσκονται αντιμέτωπα με πρωτόγνωρες για τα ίδια και τις οικογένειές τους καταστάσεις, αρνητικές σκέψεις και ποικίλα συναισθήματα. Η ζωή χωρίς σχολείο, η ζωή χωρίς δραστηριότητες, η ζωή χωρίς εξόδους και παιχνίδι σε γειτονιές και πάρκα, η καθημερινότητα χωρίς φίλους, κουβεντούλες, πειράγματα.

«Πώς μπορώ να σταθώ πλάι στα παιδιά μου σε αυτές τις συνθήκες;» και «τί μπορώ να κάνω γι’ αυτά;», είναι τα πρώτα ερωτήματα που απασχολούν τους γονείς και τους κηδεμόνες.

Τα παιδιά χρειάζονται κατά βάση ασφάλεια! Σωματική ασφάλεια, με τη φροντίδα των κανόνων υγιεινής και την τήρηση των περιορισμών που ισχύουν, και συναισθηματική ασφάλεια που εξαρτάται από την ποιότητα της σχέσης που διαμορφώνουμε μαζί τους, αλλά επίσης τη διαχείριση του άγχους, του πανικού και του θυμού μας, καθώς και τη διαθεσιμότητά μας να κουβεντιάσουμε για όλα όσα βιώνουν τα παιδιά μας αλλά και εμείς.

Το Kέντρο Πρόληψης «Δίαυλος», προσαρμοζόμενο στις νέες συνθήκες, θα βρίσκεται κοντά στους γονείς, στα παιδιά και σε όσους έχουν ανάγκη επικοινωνίας όλη αυτή την περίοδο και για όσο χρειαστεί, προσφέροντας ενημέρωση και υποστήριξη μέσω τηλεφωνικών ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 27310 23440 καθώς και με διαδικτυακή επικοινωνία στο: kprolip.lakonias@gmail.com

Ο «ΔΙΑΥΛΟΣ», ακολουθώντας τις οδηγίες που δόθηκαν για τη συντονισμένη αντιμετώπιση του κοροναϊού, σε αυτή την φάση παρέχει καθημερινά, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. τηλεφωνική επικοινωνία με τα στελέχη του Κέντρου, να είναι στη διάθεση του κοινού ώστε να ορίζονται τηλεφωνικές συνεδρίες με τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.