Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Θέσεις εργασίας στο ΚΕΘΕΑ για Ναύπλιο και Καλαμάτα

Τηλεφωνικά και με ατομικές συνεδρίες η λειτουργία του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο

Η συμβουλευτική δομή θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

 

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ συνεχίζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας εγκαίρως μέτρα πρόληψης και προστασίας σε όλες τις δομές του δικτύου του στην Πελοπόννησο για την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων και την αποφυγή της εξάπλωσης του Covid-19. 

Στο Ναύπλιο λειτουργεί το Συμβουλευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες για νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις. 

Τα μέτρα αφορούν την αποφυγή του συγχρωτισμού, την τήρηση των κανόνων προστασίας και υγιεινής, καθώς και την ενημέρωση και ανταπόκριση των εργαζόμενων και των μελών του στις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Τα Συμβουλευτικά Κέντρα, που είναι οι χώροι πρώτης επαφής με το Πρόγραμμα για τους ανθρώπους με πρόβλημα χρήσης ουσιών ή εξαρτητικές συμπεριφορές στην Καλαμάτα, το Ναύπλιο, την Πάτρα και τον Πύργο, συνεχίζουν τη λειτουργία τους μέσω τηλεφωνικών ή ατομικών συνεδριών ανάλογα με την περίπτωση. Mε τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα Κέντρα και για τα μέλη των οικογενειών και τους σημαντικούς άλλους. 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με αυστηρή τήρηση του απορρήτου. Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να πλήξει πιο σοβαρά ανθρώπους με πρόβλημα χρήσης ή εξάρτησης από ουσίες, για λόγους που συνδέονται τόσο με τη γενική κατάσταση της υγείας τους όσο και με τον κοινωνικό αποκλεισμό. 

Στις αντίξοες αυτές συνθήκες λειτουργίας του δημόσιου συστήματος υγείας με τον υπερκορεσμό των νοσοκομείων, τα εμπόδια για τη φροντίδα της υγείας των εξαρτημένων, οι οποίοι είναι κοινωνικά στιγματισμένοι και έχουν ήδη περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα υγείας, έχουν αυξηθεί. 

Τη δύσκολη αυτή περίοδο είναι σημαντικό οι άνθρωποι που έχουν, προσωπικά ή οικογενειακά, ανάγκη από βοήθεια για θέματα εξαρτήσεων να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες. 

Όσοι θέλετε να απευθυνθείτε για πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ναυπλίου μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 27520 47251 και ώρες 9.00-17.00..

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.