Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα

Τηλεδιάσκεψη στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη Πελοπόννησο

Οι γραμματείς των Νομαρχιακών συζήτησαν θέματα επικαιρότητας.

Σε τηλεδιάσκεψη των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδος του Κινήματος Αλλαγής με τη συμμετοχή του Γραμματέα Οργανωτικού, ιατρού Στέφανου Παραστατίδη, συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με αναφορά των περιπτώσεων ανά νομό για ευχερέστερη πληροφόρηση των κεντρικών οργάνων.

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με ανάλυση των ανά νομό περιπτώσεων, για ευχερέστερη πληροφόρηση των κεντρικών οργάνων προκειμένου να παρέχεται ως ωφέλιμη αντιπολίτευση, εποικοδομητικές προτάσεις & κριτική στις παραλείψεις, τις αστοχίες & τα κυβερνητικά λάθη.

Εικόνα

 

Όπως αναφέρει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας Λεωνίδας Κουτσογιάννης:

«Η Κυβέρνηση έχει στο μυαλό της να υιοθετήσει τις ελαστικές μορφές απασχόλησης. Είμαστε αντίθετοι, αλλά με πρόταση, το πρόγραμμά μας για την στήριξη της εργασίας είναι στοχευμένο και κοστολογημένο.

Προτείνουμε πρόγραμμα Επιδότησης Εργασίας με 40% επιδότηση του μισθού των εργαζομένων για έξι μήνες.

Επιπροσθέτως, όπως μέσω Π.Ν.Π. θεσπίζονται έκτακτες διαδικασίες ανάθεσης κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει να βοηθηθεί το Ε.Σ.Υγείας όχι μόνο με τις απαραίτητες προσλήψεις «στρατιωτών» υγείας αλλά & με την ένταξή τους στα Βαρέα & Ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Επιμένουμε στην προληπτική εξέταση των συμπολιτών μας ακόμη & με κινητά συνεργεία κατά το υπόδειγμα της Γερμανίας & της Ν. Κορέας, ειδικότερα δε στις υγειονομικά ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες λόγω συχνωτισμού!».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.