Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
ανδριανός λαϊκή

Τι ζητά ο Ανδριανός για τους λαϊκατζήδες της Αργολίδας

Ασπιρίνη για τον άρρωστο, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Την επιδότηση των λαϊκατζήδων της Αργολίδας με 800 ευρώ ζητά ο Γιάννης Ανδριανός προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να αντισταθμιστεί το ότι δεν τους επιτρέπεται να πάνε στην Αττική για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη, Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Βορίδη με θέμα την ανάγκη άμεσης εξέτασης της συμπερίληψης νέου ΚΑΔ στους κύκλους προστασίας εργαζομένων μέσω του επιδόματος των 800 ευρώ προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική επιβίωση των παραγωγών που έχασαν την πρόσβαση στις λαϊκές αγορές της Αττικής.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Κατ΄ εφαρμογή των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, παραγωγοί από την Αργολίδα και άλλους νομούς της Πελοποννήσου δεν έχουν πρόσβαση στις λαϊκές αγορές της Αττικής όπου διέθεταν το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων τους, με αποτέλεσμα να υφίστανται σοβαρή οικονομική ζημιά, δίνοντας κυριολεκτικά μάχη επιβίωσης, όπως βεβαίως κι άλλες κοινωνικές ομάδες λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης.

Καθίσταται γι’ αυτό επιτακτικό να εξεταστεί η συμπερίληψη νέου ΚΑΔ στον κατάλογο των δραστηριοτήτων που δικαιούνται την επιδότηση των 800 ευρώ προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική επιβίωση αυτών των παραγωγών

Κατόπιν αυτών, ερωτάνται οι Υπουργοί:

Αν η Κυβέρνηση εξετάζει τη συμπερίληψη νέου ΚΑΔ στον κατάλογο των δραστηριοτήτων που δικαιούνται την επιδότηση των 800 ευρώ προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική επιβίωση των παραγωγών που έχασαν την πρόσβαση στις λαϊκές αγορές της Αττικής».

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.