Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι θα περιλαμβάνει φέτος η Ναυτική Ναυπλιάδα

Πέρασμα στη μνήμη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 12 Αυγ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας» που διοργανώνει και φέτος ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», ο Συλλογος Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος», ο Δήμος Ναυπλιέων και η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, καθιερώθηκαν ως θεσμός στην συνείδηση των Ναυπλιέων και των επισκεπτών της Αργολικής Πρωτεύουσας.

Ναυτική Ναυπλιάδα

Η «Ναυτική Ναυπλιάδα 2019» αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για την πολιτιστική ζωή του Ναυπλίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν επίσημα την Δευτέρα 19 Αυγούστου με τα εγκαίνια της «ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019» που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Πλατείας Τριών Ναυάρχων με την έκθεση έργων ζωγραφικής ντόπιων καλλιτεχνών.

Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του "Π" μουσική συναυλία  από το συγκρότημα "Τρείς και Μία"

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Τελωνείο θα πραγματοποιηθεί έκθεση γλυπτών του Ναυπλιώτη Κώστα Δημούλη και η βραδιά θα κλείσει με θαλάσσιο περίπατο στον Αργολικό κόλπο με τη "Μανταλένα"

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία στο χώρο της Καθολικής εκκλησίας με τον Ανδρέα Ρεντούλη και τον Ηλία Δημόπουλο.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο Λιμάνι (Π) συναυλία με την χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο με μουσικές συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι.

Το Σάββατο 24 Αύγουστο στις 11 το πρωί θα γίνουν οι καθιερωμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης ομάδων στις παλαιές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ν

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ του  Σαββάτου 24 Αυγούστου στο «Π» του λιμανιού. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ομιλίες και τιμητική ρίψη στεφάνου για τους ανθρώπους της θάλασσας από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και θα συνεχιστεί με τραγούδια της θάλασσας από παιδική χορωδία και  με την «βαρκαρόλα» που θα πλεύσει συνοδεία των ερασιτεχνών αλιέων με τα φωτισμένα σκάφη τους και επιβάτες την χορωδία "Συμφωνία". Η κεντρική εκδήλωση θα κλείσει με την ρίψη πυροτεχνημάτων.

Ναυτική Ναυπλιάδα

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.