Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
5ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου

Τι θα πει ο Κωστούρος για το κτιριακό του 5ου Δημοτικού Ναυπλίου;

Θα πιάσουν τόπο οι πιέσεις γονέων και δασκάλων;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 21 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τα χρόνια περνούν, οι υποσχέσεις ξεχνιούνται και δημιουργούνται νέες που θα ξεχαστούν και αυτές, αλλά οι μαθητές ενός ολόκληρου δημοτικού σχολείου στο Ναύπλιο, παραμένουν άστεγοι και φιλοξενούμενοι ενός άλλου σχολείου.

Ο λόγος για το 5ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου, που για 30 ολόκληρα χρόνια στερείται στέγης. Οι εκάστοτε δημοτικές αρχές υπόσχονται, αλλά τις υποσχέσεις παίρνουν μαζί οι μαθητές που αποφοιτούν από το σχολείο αυτό, και τις ξαναθυμούνται όταν γίνονται γονείς για να ξαναστείλουν εκεί τα δικά τους παιδιά. Σα να μην πέρασε μια μέρα…

Μετά από πιέσεις του συλλόγου γονέων και του διευθυντή του σχολείου, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε να παρευρεθεί σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα με θέμα το κτιριακό πρόβλημα του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Εκεί ο δήμαρχος θα ενημερώσει γονείς και δασκάλους για το θέμα που τους απασχολεί. Άγνωστο αν θα υπάρξει κάποια νέα εξαγγελία για την λύση του χρονίζοντος προβλήματος.

5ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου Κωστούρος

 

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.