Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παιδικός Σταθμός

Τι θα γίνει με παιδικούς, νηπιακούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς την Παρασκευή

Αναμένονται αποφάσεις του κάθε δήμου για την μη υποχρεωτική εκπαίδευση

Οι δήμοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θα παραμείνουν κλειστοί οι Παιδικοί, Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί την Παρασκευή, για προληπτικούς λόγους εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, ακολουθώντας ή όχι την ανάλογη απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου που κλείνει τα σχολεία υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε όλη την Πελοπόννησο.

Όπως διευκρινίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία απευθύνθηκε το anagnostis μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από γονείς, η απόφαση του Περιφερειάρχη, που αφορά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προέκυψε μετά από εισήγηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πάνου Πετρόπουλου, λαμβάνοντας υπόψη την Πολιτική Προστασία.

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί στο Άργος την Παρασκευή

Η απόφαση αυτή  έχει ήδη κοινοποιηθεί σε όλους τους δήμους της Πελοποννήσου και φυσικά και της Αργολίδας και αναμένονται περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά τους για τις δομές της μη υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.