Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι συζήτησε ο Χρόνης με Βορίδη - Σκρέκα

Τι δεσμεύτηκε η ηγεσία του ΥπΑΑΤ.

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είχε σήμερα ο δημαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Μετά από αρκετα χρονια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι και πάλι συνδιοργανωτής του Αγροτουρισμού Επιδαύρου, ενός σημαντικού θεσμού που δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα αγρότη να παράγει και να διαθέτει το προϊόν του και τα προϊόντα που βγαίνουν από την μεταποίηση του, μόνος του χωρίς την παρέμβαση άλλων κλάδων. Τα ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα της Επιδαυριας γης θα δηλωσουν φέτος την παρουσία τους από 6 έως 16 Αυγούστου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Επιδαύρου, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

 

Επίσης συζητήθηκαν διαχρονικά προβλήματα των αγροτών και της περιοχής, όπως τα συμπληρωματικά δίκτυα του Αναβάλου, η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στον κεντρικό αγωγό του Αναβάλου και η γενικότερη κυβερνητική πολιτική για τους αγρότες που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση.

«Τόσο ο υπουργός κ. Βορίδης όσο και ο υφυπουργός κ. Σκρεκας άριστοι γνώστες των προβλημάτων του Δήμου μας, άμεσα θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό των όσων αναφέρθηκαν, με την υποστήριξη όλων των θεσμικών παραγόντων του Νόμου και του Δήμου μας», δηλώνει ο δήμαρχος Επιδαύρου.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.