Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι συζήτησαν ο Πουλάς με τον Χρόνη και τι διαπίστωσε ο βουλευτής στο Κ.Υ. Λυγουριού

Εποικοδομητικές επαφές με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων.

Την Δευτέρα 4 Μαϊου, ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Πουλάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Επιδαύρου Αναστάσιο Χρόνη.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο συζητήθηκαν:

  • Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη λειτουργία του Θεάτρου λόγω του COVID- 19 και τις επιπτώσεις που θα προκληθούν στην περιοχή. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες και το αίτημα που έχει καταθέσει ο Δήμαρχος προς το Υπουργείο Πολιτισμού για την λειτουργία του Θεάτρου υπό προυποθέσεις.
  • Τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί ο Δήμος για την στήριξη των πληττόμενων επαγγελματιών από το lockdown.
  • Τα προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο στον τουριστικό όσο και στον αγροτικό τομέα.
  • Οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα του Δήμου

 

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές και ο Βουλευτής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του στην επίλυση των προβλημάτων.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν από κοινού το Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου ενημερώθηκαν από τον διευθυντή κ. Καμπόσο για την λειτουργία και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την αφαίμαξη προσωπικού, που υφίσταται το Κ.Υ.  λόγω της υγειονομικής κρίσης στην δομή μεταναστών της Ερμιονίδας. Ένα ακόμα σημαντικό  θέμα που τέθηκε υπόψη τους, είναι οι πάγιες ελλείψεις της μονάδας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνολογικό  εξοπλισμό, που δυσχεραίνουν το έργο  του υπηρετούντος προσωπικού, στην παροχή υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.