Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τι συμφώνησαν Ράλλη και Τζαβέλλας με το Σωματείο Καθαριστριών Αργολίδας

Στις επάλξεις για την εκκίνηση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου είχαν σήμερα η Πρόεδρος Α'βαθμιας & Β'βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Ναυπλίου Μαρία Ράλλη και ο Πρόεδρος Α'βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Άργους Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας, με το Δ.Σ. και τα μέλη του σωματείου Καθαριστριών Αργολίδας.

Συζήτησαν για το θέμα της καθαριότητας στην α'βαθμια που ανοίγει την Δευτέρα και τους συνέστησαν μεγάλη προσοχή στο ευαίσθητο αυτό θέμα λόγω και του covid-19.

 

Η Πρόεδρος και τα μέλη συμφώνησαν για μια ακόμη φορά οι καθαρίστριες να είναι στις θέσεις τους την Δευτέρα το πρωΐ με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και στην πανδημία που αντιμετωπίζουμε. 

Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τα Μ.Α.Π. και αλλά στον κλάδο με τον κ. Τζαβέλα και υποσχέθηκε ότι σύντομα με την συνεργασία του ίδιου και του σωματείου θα λυθούν και στον δήμο Άργους-Μυκηνών.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.