Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς του νερού στην Επίδαυρο;

Καταγγελία κατοίκων Αρχαίας Επιδαύρου και βολές από Χρόνη - Προτρέπονται οι καταναλωτές να κάνουν αίτηση σε επιτροπή της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 12 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνεχίζεται η ένταση στον δήμο Επιδαύρου με τους λογαριασμούς του νερού, που εμφανίστηκαν φουσκωμένοι. Όπως σημειώνει εκ νέου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Χρόνης:

«Εχθές το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε αυτή η καταγγελία κατοίκων που αφορούσε τις υπερβολικές χρεώσεις στους λογαριασμούς της ύδρευσης. Ρώτησα, για άλλη μια φορά, τόσο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΠ όσο και τον δήμαρχο, αν έκαναν κάτι για να διορθωθεί συνολικά αυτή η κατάσταση. 

Καταγγελία για ΔΕΥΑΕΠ

Η απάντηση τους ήταν ότι όποιος θέλει να κάνει αίτηση μόνος του στην επιχείρηση και θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή!

Κατηγορήθηκα και από τον δήμαρχο και από τον κ. Μακρή, ο οποίος με χαρακτήρισε αγράμματο ότι κρύβομαι πίσω από από την συγκεκριμένη αίτηση των δημοτών και από τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί. 

Δεν έχουν μάθει μάλλον ότι οι πολίτες αντιδρούν μόνοι τους και δεν χρειάζονται υποκινητές! Κρίνουν εξ ιδίων πολλές φορές! Με κατηγόρησε ο δήμαρχος και προσπάθησε να με νουθετήσει γιατί δεν του αρέσει ο τρόπος που ασκώ κριτική. 

Η μαγκιά που έκαναν και η κουτοπονηριά για να εισπράξουν περισσότερα χρήματα από τους καταναλωτές φαίνεται τελικά ότι ήταν ενορχηστρωμένη και σε πλήρη συνεννόηση! Ευτυχώς έρχεται ο Μάης! Αλλά δυστυχώς μέχρι τότε πρέπει να διοικείτε, κάντε το σωστά!

Υ.Γ. κρύψτε λίγο τον εκνευρισμό σας! Δεν σας φταίμε εμείς για όλα όσα σας απασχολούν, και σας κάνουν να φωνάζετε συνεχώς χωρίς ουσία! Οι δράσεις έχουν και αντιδράσεις!»

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org