Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Τί συμβαίνει με τον Σαλεσιώτη;

Κάνει πίσω ή κρατάει κρυφά χαρτιά για την υποψηφιότητά του;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 8 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εξαφανισμένος από την εκλογική προετοιμασία είναι ο κατά δήλωσή του υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Τάσος Σαλεσιώτης. Την ώρα που οι αντίπαλοί του κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού, έστω μέσω κοινωνικών δικτύων, με παρεμβάσεις ή με ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ο πρώην νομάρχης παραμένει στην αφάνεια.

Ήδη, το θέμα συζητείται έντονα στο Ναύπλιο, με ένα σύννεφο πάνω από την τελική του πρόθεση να διεκδικήσει το δήμο.

Ο κος Σαλεσιώτης, πέραν κάποιων δηλώσεων του σε μεμονωμένα μέσα ενημέρωσης, πριν το τέλος του 2018, δεν έχει κάνει ούτε συνέντευξη τύπου να ανακοινώσει επίσημα τί προτίθεται να πράξει, ούτε έχει παρουσιάσει έστω μέσω κάποιας ανακοίνωσής του ονόματα, που θα στηρίξουν την προσπάθειά του, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι άλλαξε γνώμη.

Η τελευταία σχετική του δήλωση ήταν ένα σημείωμα προς το anagnostis.org , την 1 Νοεμβρίου 2018, που δήλωνε ότι θέτει υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και η Δημιουργία του συνδυασμού του δεν έχει καμία σχέση με τις αποφάσεις των κομμάτων.

Έκτοτε ο κος Σαλεσιώτης αγνοείται….

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.