Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Assassin's creed Ναύπλιο

Τι σχέση έχει το Ναύπλιο με το Assassin's Creed; (Vid)

Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι στην πραγματική ζωή!
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 25 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Πως θα ήταν το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Assassin's Creed στην πραγματική ζωή; Ένα ταξίδι στο Ναύπλιο έβαλε σε σκέψεις τον Cody, που είναι ένας δημοφιλής youtuber από τις ΗΠΑ, με πάνω από 280.000 subs, λάτρης της περιπέτειας, του μυστηρίου και του παραφυσικού.

Ο Cody ετοίμασε ένα 11λεπτο Vlog αφιερωμένο στην Αργολική πρωτεύουσα και του έδωσε τον τίτλο "Assassin's Creed in real life". Ο λόγος; Ας το διαπιστώσουμε...

Το Assassin's Creed είναι σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης περιπέτειας που αποτελείται από αρκετά βασικά παιχνίδια και spin-offs για όλες τις γνωστές κονσόλες της αγοράς. 

Τα παιχνίδια τοποθετούνται σε μία φανταστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και ακολουθεί την έχθρα μεταξύ των Δολοφόνων, ανά τους αιώνες, οι οποίοι πολεμούν για την ειρήνη με τη θέλησή τους, εναντίον των ιπποτών σταυροφόρων, οι οποίοι επιθυμούν την ειρήνη μέσω ελέγχου.

Assassin's creed

Η σειρά δέχθηκε καλές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς, και έχει πουλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια κομμάτια μέχρι σήμερα, καθιστώντας την το Best Seller της Ubisoft.

Οι δημιουργοί της σειράς δέχθηκαν έμπνευση από τη νουβέλα Alamut του Σλοβάκου Vladimir Bartol, ενώ τα κτίρια από την σειρά Prince of Persia.

Assassin's creed

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2