Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Τί κρύβεται πίσω από τη νταλίκα με τα ανταλλακτικά των 7 τζιπ;

Τί κρύβεται πίσω από τη νταλίκα με τα ανταλλακτικά των 7 τζιπ;

Οι λιμενικοί ψάχνουν την άκρη του νήματος

Μυστήριο επικρατεί με τη νταλίκα που ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Πάτρας με ανταλλακτικά πολυτελών οχημάτων. Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, είχε φορτίο κομμένα ανταλλακτικά από τουλάχιστον 7 πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes και MG.

Σύμφωνα με το patrastimes, το φορτίο περιείχε σχεδόν τα πάντα από υαλοκαθαριστήρες μέχρι «ηλεκτρονικούς εγκέφαλους» οχημάτων, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες που κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις τα ανταλλακτικά των πανάκριβων, πολυτελών αυτοκινήτων τελευταίας κυκλοφορίας προφανώς προέρχονται όχι από το νόμιμο εμπόριο. αλλά από κύκλωμα που έσπαγε και έκλεβε ανταλλακτικά από αυτοκίνητα κυρίως στην Αθήνα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τα πιστοποιητικά και εγγυήσεις μεταφοράς του εμπορεύματος εφόσον υπάρχουν και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο δεν επετράπη να ταξιδέψει και ο οδηγός του που είναι Έλληνας αυτή τη στιγμή είναι στις Λιμενικές αρχές της Πάτρας, ενώ οι πληροφορίες θέλουν από την Ιταλία ο προορισμός του φορτίου να είναι το το Ντουμπάι.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.