Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι κουβέντιασε ο Πουλάς με τους οδοντίατρους

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ είχε επαφές με μέλη οδοντιατρικών συλλόγων.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ενημερωτική συνάντηση με την Γραμματέα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, κα Μαρία Μενενάκου και τον κ. Βασίλη Σταθόπουλο, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, είχε ο βουλευτής Αργολίδας και υπέυθυνος Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα συντονισμού των αρμόδιων φορέων στην πρόληψη της στοματικής υγιεινής και οδοντιατρικής φροντίδας, καθώς και γενικότερα προβλήματα του κλάδου των Οδοντιάτρων. Τέθηκε η ανάγκη εκπόνησης κεντρικού σχεδιασμού για οδοντιατρική πρόληψη στα σχολεία, καθώς και στις ευπαθείς και οικονομικά αδύναμες ομάδες του πληθυσμού.

Τονίστηκε από τους εκπροσώπους των οδοντιάτρων η ανάγκη για κινητές μονάδες και κατοίκον οδοντιατρική φροντίδα, ενώ έγινε ενημέρωση για τις επαφές της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Πουλάς αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκέντρωσης των αρμοδιοτήτων υγείας στις κατά τόπους ΔΥΠΕ και στην ολοκλήρωση του έργου της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και κατέληξε ότι η συνεργασία των Οδοντιατρικών Συλλόγων με τους θεματικούς Περιφερειάρχες Υγείας κάθε Περιφέρειας θα έλυνε πολλά προβλήματα.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.