Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Κάμερες Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τι κάνει ο «Μεγάλος Αδερφός» στο κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου;

Εκτός ωραρίου εργασίας η λειτουργία της κάμερας, ξεκαθαρίζει ο Νίκας.

Φωτιές άναψε η τοποθέτηση κάμερας σε κοινόχρηστο χώρο του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς μερίδα εργαζομένων που πρόσκεινται κυρίως στο ΚΚΕ, πίστεψε ότι αυτό έγινε για να παρακολουθούνται κατά την εργασία τους.

«Αυτές τις μέρες και ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η πανδημία του κορονοϊού, η Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου εγκαθιστά κάμερες παρακολούθησης στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη!» Αυτό κατήγγειλε η Λαϊκή Συσπείρωση καλώντας τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να εγκαταλείψει τις «χαφιέδικες πρακτικές» μεθόδους, όπως τις αποκάλεσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα εγκατάστασης καμερών, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεκαθάρισε το θέμα, δηλώνοντας τα εξής:

«Η κάμερα που έχει τοποθετηθεί στον κοινόχρηστο χώρο (σκάλα, διάδρομο, parking) του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας, θα λειτουργεί στο χρόνο εκτός του ωραρίου εργασίας και υπηρετεί στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας. Η λειτουργία της θα γίνει μετά την αδειοδότηση από την αρμόδια αρχή κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο.

Η διοίκηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας γίνεται κατά το νόμο από τον περιφερειάρχη, τους ασκούντες διοίκηση κατ’ εξουσιοδότηση χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και ακολούθως από τα στελέχη της δημοσιοϋπαλληλικής ιεραρχίας. Προϊστάμενος των υπαλλήλων κατά το νόμο είναι ο περιφερειάρχης.

Ασφαλώς, υπάρχει σεβασμός προς όλους για το θεσμικό τους ρόλο, αλλά υπεράνω όλων είναι ο νόμος της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας μας».

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.