Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φανάρια στο Άργος

Τι το ιδιαίτερο έχουν τα νέα φανάρια του Άργους

Σύντομα μπαίνουν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες σε κεντρικά σημεία της πόλης - Ποιά είναι η καινοτομία που διαθέτουν

Θέμα της ΔΕΗ είναι πλέον η λειτουργία των φαναριών που έχουν τοποθετηθεί στο Άργος, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος. Τα σημεία που σε πρώτη φάση έχουν επιλεγεί για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών κυκλοφορίας είναι οι διασταυρώσεις, Ινάχου και Καραολή Δημητρίου, Καποδιστρίου και Δαναού, Σιμιτζοπούλου και Ινάχου.

Φανάρια στο Άργος

Ήδη τοποθετήθηκαν τα πρώτα φανάρια κυκλοφορίας επί των οδών Ινάχου και Καραολή - Δημητρίου και εντός των ημερών αναμένεται η ηλεκτροδότησή τους. Σύντομα απ ότι μαθαίνουμε θα τοποθετηθούν φανάρια και στις άλλες δύο διασταυρώσεις που προαναφέραμε.

Μάλιστα υπάρχει και μία καινοτομία, καθώς αυτά, όπως παρατηρούμε, δεν θα ρυθμίζουν μόνο την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών αλλά θα ελέγχουν και την ταχύτητα των οχημάτων (ή τον χρόνο μέχρι να «κοκκινίσει»).

Φανάρια στο Άργος

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φωτεινοί σηματοδότες ρυθμίζουν την κυκλοφορία στο Άργος, καθώς την εποχή της Χούντας είχαν μπει φανάρια στην πλατεία Ομονοίας (Αγίου Πέτρου) όπως και στους δρόμους του «Δημοτικού Πάρκου», χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα αφού περισσότερο δυσχέραιναν με τις καθυστερήσεις την τότε κυκλοφορία των λιγοστών οχημάτων παρά την διευκόλυναν με αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες να τεθούν σε αχρηστία.

Φανάρια στο Άργος

Ενδιαφέρον πάντως θα είχε η τοποθέτηση φαναριών και στον κόμβο του Αγ. Βασιλείου, όπου πρέπει να είναι κανείς πολύ τυχερός για να διακόψει την ροή οχημάτων επί της Ναυπλίου.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.