Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σκοτάδι Ναύπλιο

Τι φταίει για για την επαναλαμβανόμενη συσκότιση σε γειτονιές του Ναυπλίου

Δήμος Ναυπλιέων: Η ΔΕΗ ευθύνεται για τα προβλήματα διακοπών στο δημοτικό φωτισμό.

Λόγω αδυναμίας κατανομής του ηλεκτρικού φορτίου συμβαίνουν οι συνεχείς διακοπές στον δημοτικό φωτισμό, στις οδούς Μικράς Ασίας, Καλαμάτας, Μεσολογγίου, Παναγή Τσαλδάρη, προφήτη Ηλία, Αγίου Αδριανού και τους γύρω δρόμους, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο υπεύθυνος του Δήμου Παναγιώτης Λέντζος.

Ο Δήμος Ναυπλιέων τονίζει πως υπεύθυνη γι' αυτή την κατάσταση είναι η ΔΕΗ και επισημαίνει πως ασκεί πιέσεις για να λυθεί το πρόβλημα το ταχύτεο δυνατό.

Ο δήμος τους στέλνει στη ΔΕΗ και η ΔΕΗ στο δήμο για την επαναλαμβανόμενη συσκότιση της περιοχής τους

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

Καμιά απολύτως ευθύνη δεν βαρύνει τον Δήμο Ναυπλιέων για τις διακοπές στο δημοτικό φωτισμό.

Είναι απόλυτα κατανοητή η αγωνία των κατοίκων των οδών Καλαμάτας, Μεσολογγίου, Παναγή Τσαλδάρη, προφήτη Ηλία, Αγίου Αδριανού κ.α. με τις επαναλαμβανόμενες διακοπές του δημοτικού φωτισμού και την ανασφάλεια που δημιουργεί το σκοτάδι.

Από την πρώτη στιγμή που παρατηρήθηκαν προβλήματα στην περιοχή, ο Δήμος Ναυπλιέων και οι υπηρεσίες του τα παρακολουθούν από κοντά και ασκούν κάθε δυνατή πίεση προς την ΔΕΗ για την άρση του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τον Δημοτικό φωτισμό κ. Παναγιώτη Λέντζο «η ευθύνη για το πρόβλημα ανήκει καθαρά και αποκλειστικά στην ΔΕΗ. Είναι θέμα αδυναμίας κατανομής του ηλεκτρικού φορτίου, που πρέπει τάχιστα να ξεπεραστεί. Ο Δήμος μας, όπως και κάθε δήμος της χώρας, είναι υπεύθυνος για την συντήρηση των λαμπτήρων και την αντικατάστασή τους. Ως εκ τούτου δεν μπορεί και δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να παρέμβει σε θέματα δικτύου και φορτίων. Θα πρέπει επιτέλους η ΔΕΗ να προχωρήσει τάχιστα στην επίλυση του προβλήματος».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.