Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ανάβαλος

Τι εμπόδιζε τον ανάβαλο να φθάσει στην Επίδαυρο

Ο Βορίδης υπέγραψε τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης υπέγραψε την απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση έργου διανομής νερού από τα δίκτυα του Ανάβαλου Αργολίδας σε αγροτικές εκτάσεις των Δήμων Ασκληπειού και Επιδαύρου.

Η Υπουργική Απόφαση αφορά την αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων για τη δημιουργία αντλιοστασίων και δεξαμενών προκειμένου να αρδευθούν περίπου 20.000 στρέμματα των περιοχών Αγ. Δημητρίου, Αρκαδικού, Ασκληπειού, Δήμαινας, Παλαιάς και Νέας Επιδαύρου.

Το έργο που σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου, απεμπλέκεται με την απόφαση του κ. Βορίδη είναι προϋπολογισμού 15.455.000 ευρώ.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Μαντάς Κώστας (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 05/12/2019 - 00:32

Έπιασα δουλειά στους Γερμανούς ως ηλεκτρονικός όταν ο Ανάβαλος ήταν Θάλασσα. Μετά από 2.5 χρόνια είχε τελειώσει και παραδοθεί για εκμετάλλευση και πήγα φαντάρος...Τελείωσα το στρατιωτικό και έπιασα δουλειά στην ΥΕΝΕΔ / ΕΡΤ. Έφυγα με σύνταξη το 2000 και σήμερα κάθε εκλογές φτιάχνουν τον Ανάβαλο...ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.