Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τι έκανε σε Τολό και Λυγουριό η Καλογεροπούλου

Στην Αργολίδα η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Συνεχίζοντας την σειρά επαφών στις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου σχετικά με θέματα τουρισμού, η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Αννα Καλογεροπούλου επισκέφθηκε περιοχές της Αργολίδας, μαζί με την Κανέλλα Καράμπελα, αναπληρώτρια προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού.

Σε συνάντηση που έγινε στο Λυγουριό, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ενημέρωσε σχετικά με τον σχεδιασμό που υπάρχει για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην περιοχή του δήμου, σημειώνοντας ότι η συγκυρία της πανδημίας προσθέτει επιπλέον δυσκολίες.

Στο Τολό έγινε συνάντηση με τον Γιάννη Γεωργιδάκη πρόεδρο στον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, ο οποίος αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που καταγράφεται στον τουρισμό της περιοχής, αλλά και γενικότερα, λόγω της πανδημίας, ενημέρωσε σχετικά με μελέτη που εκπονείται από το ΕΜΠ για το πρόβλημα της διάβρωσης από τη θάλασσα και ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειας για το θέμα αυτό.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.