Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΣΚΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Τί έκανε ο λουόμενος όταν τον τσίμπησε το θαλάσσιο ζωύφιο στο Κονδύλι

Ακούμπησε στο μοναδικό σημείο που υπάρχει βράχος στην άκρη της παραλίας

Η επαφή του με έναν βράχο στην άκρη της παραλίας Κονδύλι ήταν η αιτία του μυστηριώδους τσιμπήματος που δέχθηκε λουόμενος την Κυριακή, κάνοντας το μπάνιο του.

Ο λουόμενος, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στο anagnostis.org, πλησίασε κολυμπώντας με τη μάσκα του στα βράχια, ακούμπησε σε αυτά και αμέσως ένοιωσε ένα μούδιασμα. Όπως λέει η σύζυγός του που επικοινώνησε μαζί μας ο ίδιος μετά το τσίμπημα πρόλαβε και είδε με τη μάσκα του ένα ζωύφιο, το οποίο περπατούσε πάνω στο βραχάκι.

Ο πανικός ακολούθησε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Άργους που εφημέρευε, ωστόσο επειδή την ώρα εκείνη –σύμφωνα με τη σύζυγό του τα εξωτερικά ιατρεία είχαν δώσει βαρύτητα σε ένα τροχαίο – και αφού ο πόνος του είχε αρχίσει να υποχωρεί, έφυγε για το σπίτι του. Σύμφωνα με τη σύζυγό του στο σημείο του σώματός του που ήρθε σε επαφή με τον βράχο πονούσε για τρεις ώρες.

Να σημειωθεί ότι η παραλία Κονδύλι φημίζεται για τα καθαρά της νερά και αποτελεί αγαπημένη παραλία ντόπιων και επισκεπτών. Το περιστατικό αυτό αφορά σε συγκεκριμένο σημείο, αφού βράχια υπάρχουν μόνο στην άκρη της παραλίας και δεν πλησιάζουν εύκολα εκεί οι λουόμενοι.

Στα σημεία της παραλίας Κονδύλι, που κολυμπά ο πολύς κόσμος δεν υπάρχουν βράχια και επομένως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους λουόμενους

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή στο νοσοκομείο του Άργους καταγράφηκε ένα ακόμα περιστατικό με μια λουόμενη που δάγκωσε δράκαινα, αλλά είναι άγνωστο σε ποια παραλία κολυμπούσε.

Φώτο Αρχείου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.