Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ελένη Παναγιωτοπούλου

Τι είπε η Παναγιωτοπουλου σε Χρυσοχοΐδη

Γιατί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Αργολίδα.

Την Αργολίδα προτίθεται να επισκεφθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να συντονίσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος την Ελένη Παναγιωτοπούλου, μετά από παρέμβασή της που εστιάσε στην παραβατική συμπεριφορά των Ρομά.

Όπως σημειώνει η κ. Παναγιωτοπούλου:

«Συμμετείχα σήμερα 16/2, στην πρώτη πανελλήνια ημερίδα ενημέρωσης των υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με θέματα την Προστασία του Πολίτη και το Μεταναστευτικό.

Στην παρέμβασή μου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, αναφέρθηκα στην εγκληματικότητα των Ρομά στην Αργολίδα, ανέλυσα την δράση τους σε 4 τομείς, ανέδειξα την σοβαρότητα του θέματος και ζήτησα την άμεση παρέμβασή του προκειμένου να αντιμετωπισθεί αυτο το ζήτημα, που ταλαιπωρεί τους πολίτες στην Αργολίδα αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Επισήμανα πέραν των άλλων τα συνεχή επεισόδια στα Νοσοκομεία της Αργολίδας με ξυλοδαρμούς ιατρών και ότι οι συσκέψεις που μέχρι τώρα έγιναν δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η τοποθέτησή μου έτυχε πλήρους αποδοχής από τον κ.Υπουργό, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτήν αρκετές φορές κατα την ομιλία του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις κλοπές μεταλλικών αντικειμένων που περιέχουν χαλκό (καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές κλπ)

Ο Υπουργός υιοθετεί πλήρως την άποψη ότι η εγκληματικότητα των Ρομά αποτελεί υπαρκτό, εκτεταμένο και σοβαρό πρόβλημα, δεσμεύθηκε για την άμεση αντιμετώπισή του και θα επισκεφθεί σύντομα την Αργολίδα προκειμένου να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.