Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσκεψη Πουλά στο νοσοκομείο Σωτηρία

Τι είδε ο Πουλάς στο νοσοκομείο Σωτηρία

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλλαγής σε ένα από τα νοσοκομεία Covid της Αττικής.

Αντιπροσωπεία του Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής με τον Κώστα Μπαργιώτα γραμματέα του Τομέα Υγείας, τον Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Υγεία, και τους αν. γραμματείς του τομέα Σωτήρη Ζώτο, Γιάννη Βλασερό και Βούλα Γεωργάκη επισκέφθηκε την Παρασκευή το Νοσοκομείο Σωτηρία και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, την Διευθύντρια της ΜΕΘ και την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής υπηρεσίας για τη νέα πολυδύναμη ΜΕΘ που κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων και εγκαινιάζεται τη Δευτέρα.

Εγκαίρως από τον Μάρτιο το Κίνημα Αλλαγής με πρόταση της Φώφης Γεννηματά στον Πρόεδρο της Βουλής ζήτησε την συνδρομή του κοινοβουλίου για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Η Βουλή ανέλαβε την κατασκευή νέας ΜΕΘ δυναμικότητας 50 κλινών που θα τεθούν σταδιακά σελειτουργία,με μετακινήσεις 25 Ιατρών βασικών ειδικοτήτων από μεγάλα Νοσοκομεία τωνΑθηνών μέχρι την ολοκλήρωση νέων προσλήψεων.

Επίσκεψη Πουλά στο νοσοκομείο Σωτηρία

 

Πρόκειται στην ουσία για την πρώτη ουσιαστική προσθήκη νέων κλινών ΜΕΘ στην Αττική σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονες προδιαγραφές και η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών σε λίγους μήνες δείχνει ότι η διακομματική συνεννόηση μπορεί να επιτύχει πολλά στην Υγεία.

Με την πανδημία σε κρίσιμη Φάση το Κίνημα Αλλαγής επαγρυπνεί και με αίσθημα ευθύνης προτείνει λύσεις και επισημαίνει εγκαίρως κενά και παραλήψεις στην κατεύθυνση της βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας και την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Η Κυβέρνηση οφείλει να επιταχύνει τις διαδικασίες των προσλήψεων μόνιμου Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού και επιτέλους να παρουσιάσει σχέδιο ανάσχεσης της πανδημίας στηρίζοντας έμπρακτα τους εργαζόμενους και τον Δημόσιο Τομέα Υγείας που αποτελεί την μόνη ασπίδα προστασίας.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.