Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Τι είδε ο Γιώργος Γαβρήλος στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Τα προβλήματα στέγασης, οι εθελοντές και η λύση που θα προσφέρουν οι νέες υποδομές.

Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας επισκέφθηκε ο Γιώργος Γαβρήλος όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δομή, αλλά και να ενημερωθεί για την δράση της. Τον υποδέχθηκε ο εφημέριος του ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος.

Όπως σημειώνει ο Γ. Γαβρήλος: «Είχα την ευκαιρία να φιλοξενηθώ για μια ακόμη φορά από τον εφημέριο του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας, ιερέα Ελευθέριο Μίχο, και να ενημερωθώ για την καθημερινή προσφορά του συσσιτίου σε δεκάδες συνανθρώπους μας». 

Αναφορικά με την κουβέντα που είχε αναφέρει: «Συζητήσαμε για τα προβλήματα στέγασης της δομής και για τις καθημερινές ανάγκες εξυπηρέτησης, που, δυστυχώς, λόγω και της οικονομικής ύφεσης των τελευταίων μηνών, φαίνονται να αυξάνονται».

 

«Συνάντησα τις εθελόντριες του συσσιτίου, που έρχονται από κάθε γωνιά της Αργολίδας, για να συνδράμουν σ’ αυτό το κοινωνικό έργο του Ιερού Ναού και του πατέρα Ελευθέριου Μίχου. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια έχει ανακουφίσει πολλούς συνανθρώπους μας, που βρέθηκαν άνεργοι και χωρίς τα προς το ζην, χτυπημένοι από την μακροχρόνια οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα. Είναι ανάγκη να στηρίξουμε ο καθένας με τον τρόπο του και με κάθε μέσο αυτή τη δομή προσφοράς, αφού οι μέρες που έρχονται θα είναι και πάλι δύσκολες για πολλούς συνανθρώπους μας και θα πρέπει η δομή να μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στο κοινωνικό έργο της», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας αναφέρει: «Είναι βέβαιο ότι και οι νέες υποδομές που ετοιμάζονται να στεγάσουν την προσφορά του συσσιτίου θα αντιμετωπίσουν πολλά καθημερινά προβλήματα και θα κάνουν το έργο του Ιερού Ναού ακόμη πιο σημαντικό για την τοπική κοινωνία».

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.