Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι δουλειά είχαν τόσες πολλές Πόρσε στην Αρχαία Επίδαυρο;

Απόβαση από πολυτελή αυτοκίνητα στο λιμάνι.

Γέμισε από πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Porsche σήμερα Κυριακή 31/5, το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, χαρίζοντας μια σπάνια εικόνα στους μόνιμους κατοίκους και τους υπόλοιπους επισκέπτες του χωριού.

Οι «πολυτελείς επισκέπτες» ανήκαν όλοι στο Porsche club Ελλάδας το οποίο επέλεξε να κάνει την πρώτη του βόλτα μετά την καραντίνα στην περιοχή της Επιδαύρου.

Τα μέλη του club τα καλωσόρισε προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης, που βρισκόταν εκεί για να υποδεχτεί τους εθελοντές δύτες που βούτηξαν στον βυθό για τον καθαρισμό του από στερεά απορρίμματα.

 

Το Porsche Club Hellas είναι ένα club υψηλών προδιαγραφών αντάξιο του ονόματος και των προσδοκιών της Porsche. Είναι το επίσημα αναγνωρισμένο Porsche Club στην Ελλάδα και μέλη του μπορούν να γίνουν μόνο ιδιοκτήτες Porsche.

Το club είναι ένας φυσικός χώρος συνεύρεσης των μελών του αλλά και το σημείο έκφρασης και εκδήλωσης της αγάπης τους για τις Porsche.

Οι δραστηριότητες του αγγίζουν τέσσερις διαφορετικούς τομείς: τα σπορ, τον τουρισμό, την κουλτούρα την κοινωνία και την φιλανθρωπία.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.