Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Τι αποκάλυψε ο Βούτσης από το Ναύπλιο για το «Μακεδονικό»

Σίγουρος για ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο Πρόεδρος της Βουλής.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 27 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει πολιτικές επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ευελπιστεί να εξασφαλίσει ευρεία συναίνεση για το θέμα των Σκοπίων, όπως αποκάλυψε από το Ναύπλιο ο Νίκος Βούτσης, κατά την προσέλευσή του στο Βουλευτικό για τα εγκαίνια της Έκθεσης για τον Καποδίστρια που συνδιοργανώνουν η Βουλή της Έλλάδας και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε σίγουρος πως «Όταν το θέμα έρθει στη Βουλή θα υπάρξει μία ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ώστε να εφόσον θα υπάρχουν οι πραγματικές προϋποθέσεις και από τις δύο πλευρές με τον καλύτερο τρόπο να κλείσει ένα κεφάλαιο συνεργασίας, ειρήνης, συνύπαρξης, συνέργειας, συνανάπτυξης στα Βαλκάνια».

Όπως όλα δείχνουν πάντως η προσδοκώμενη ευρεία πλειοψηφία, αν επιτευχθεί, θα είναι για μία λύση που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα και με τις επιθυμίες των νατοϊκών συμμάχων που πιέζουν για να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν.

Λίγο πριν ο κ. Βούτσης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με πολίτη που διαδήλωνε ειρηνικά έξω από το Βουλευτικό με πανό που έγραφε «Εθνική προδοσία η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας».

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.