Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Δημήτρης Κωστούρος

Τι απαντά ο Κωστούρος για το μπλόκο Χαρδαλιά στη διανομή του Αγίου Φωτός

Ποιός ήταν ο στόχος της κατ' οίκον μεταφοράς.

Για την πρωτοβουλία που θέλησε να πάρει ώστε να μεταφέρει το Άγιο Φως κατ’ οίκον στους δημότες μίλησε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι η Αυτοδιοίκηση θα είναι αυτή που θα παραδειγματίσει τους πολίτες για την εφαρμογή όλων των μέτρων ασφαλείας και του «Μένουμε σπίτι».

Ως προς το θέμα της μεταφοράς και διανομής του Αγίου Φωτός από σπίτι σε σπίτι και την άρνηση Χαρδαλιά στους Δήμους ανέφερε: «Η διαδικασία της κατ’οίκον μεταφοράς ευελπιστούσαμε ότι θα απέτρεπε τον συγχρωτισμό των πιστών έξω από τις εκκλησίες. Δεκάδες εθελοντές βρίσκονται στους δρόμους κάθε μέρα προσφέροντας τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση ότι όλοι οι πολίτες εφαρμόζουν τα μέτρα ασφαλείας και παραμένουν σπίτι».

«Ο Δήμος μας θα ακολουθήσει τα μέτρα αυστηροποίησης όπου ανακοινώθηκαν χθες από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας», συμπλήρωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γινόταν η διαδικασία, σύμφωνα με τον κ. Κωστούρο, θα ήταν μέσω της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» και μέσω των δεκάδων εθελοντών που ήδη προσφέρουν μια σειρά από άλλες υπηρεσίες αυτή την ιδιαίτερη περίοδο στους δημότες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

«Δεκάδες εθελοντές βρίσκονται στους δρόμους κάθε μέρα προσφέροντας τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.