Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τί άλλο μπορείτε να κάνετε με τις μπατονέτες, εκτός από το να καθαρίσετε τα αυτιά σας

Τί άλλο μπορείτε να κάνετε με τις μπατονέτες, εκτός από το να καθαρίσετε τα αυτιά σας

7 χρήσιμα κόλπα για να τις χρησιμοποιήσετε

Ένα κουτί μπατονέτες είναι πάντα χρήσιμο στο σπίτι και όχι μόνο για τα αυτιά σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το μακιγιάζ μέχρι και για να ξεκολλήσετε το φερμουάρ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μπατονέτες για επτά ξεχωριστά πράγματα.

Κρέμες
Κάθε φορά που βυθίζετε το δάχτυλό σας σε ένα βάζο κρέμας (ημέρας ή νυχτός), τα βακτήρια θα μπουν στο προϊόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα για να πάρετε την ποσότητα που χρειάζεστε και έτσι διατηρείτε την υπόλοιπη κρέμα στο βάζο καθαρή.

Ηλεκτρονικά 
Χρησιμοποιούμε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές καθημερινά, αλλά σπάνια σκεφτόμαστε να τις καθαρίσουμε σωστά. Πολλά βακτήρια θα μπορούσαν να μπουν σε αυτές τις ηλεκτρονικές συσκευές με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα ή άλλο προϊόν καθαρισμού για να καθαρίσετε τις γωνίες και τις οπές των τηλεφώνων, των ταμπλετών και των φορητών υπολογιστών. Είναι επίσης πρακτικές για τον καθαρισμό των κενών μεταξύ των πλήκτρων του πληκτρολογίου σας.

Αυτοκίνητο
Μια βρεγμένη μπατονέτα σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά από τις δυσπρόσιτες περιοχές του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας. Σκεφτείτε τις λαβές των θυρών, τα κουμπιά παραθύρων, τα ανοίγματα εξαερισμού και το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

Σεσουάρ
Η βρωμιά πάνω ή στο πίσω μέρος ενός σεσουάρ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και φωτιά. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να καθαρίζετε το φίλτρο στο πίσω μέρος του στεγνωτήρα μαλλιών. Αυτό γίνεται με τον καθαρισμό του ανοίγματος εξαερισμού στο πίσω μέρος του σεσουάρ με μία μπατονέτα, ώστε για να φτάσετε στις δυσπρόσιτες περιοχές. Προσοχή να έχετε βγάλει από την πρίζα το σεσουάρ.

Βάψιμο
Βυθίστε μια μπατονέτα στο χρώμα και χρησιμοποιήστε την για να καλύψετε μικρά σημάδια φθοράς, ξεφλουδισμένα χρώματα και άλλες παρατυπίες στους τοίχους.

Φερμουάρ
Βυθίστε μια μπατονέτα σε μια μικρή ποσότητα λιποζάν για τα χείλη, βαζελίνη ή μαγειρικό λάδι και στη συνέχεια σκουπίστε την γύρω από ένα κολλημένο φερμουάρ. Η λιπαρή ουσία λιπαίνει το φερμουάρ και το βοηθά να ανοίξει.

Κοσμήματα
Οι μπατονέτες είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για τον καθαρισμό των κοσμημάτων σας. Απλά προσθέστε ένα διάλυμα καθαρισμού κοσμημάτων στο βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, καθώς και τις γωνίες και τις τρύπες των μενταγιόν και καρφίτσες.
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.