Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΥΡΑ Κοκιννόπουλος

Θυμήθηκαν μετά από 15 μήνες τι έγινε στο Ειρηνοδικείο Άργους

Η ΑΥΡΑ καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Η Δημοτική Παράταξη του Ναυπλίου ΑΥ.Ρ.Α. μέσω των δημοτικών συμβούλων Παντελή Κοκκινόπουλου και Δημοσθένη Δρούγκα καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Η μνημονιακή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την αγαστή συνεργασία των Συμβολαιογράφων – Κορακιών, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταβιβάσει την λαϊκή περιουσία, των χτυπημένων από τα μνημόνια συμπολιτών μας , στις Τράπεζες και τα  Funds. Εκτός λοιπόν, από την επίσπευση των πλειστηριασμών με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους συμπολίτες μας με μια κατασκευασμένη βιομηχανία διώξεων.

Έτσι εξηγείται ότι μετά από 15 μήνες θυμήθηκαν κάποιοι ότι 3 συμπολίτες μας (μεταξύ τους και δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας) βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Άργους για να ματαιώσουν πλειστηριασμό κατοικίας συμπολίτη μας...

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν, κατά την άποψη μας, ότι οι αγώνες μας στα Ειρηνοδικεία της περιοχής μας δημιουργούν πίεση και αμηχανία τόσο στην συκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και στους συνεργούς των Κορακιών, τους Συμβολαιογράφους.

Η μεταχείριση τέτοιων μέσων και με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι η κατασκευή κατηγοριών καλά κρατεί στον τόπο μας.

Όμως, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε των αγώνα κατά των πλειστηριασμών , κατά της τρομοκράτησης των συμπολιτών μας που βλέπουν τόσα χρόνια να λεηλατούνται τα δικαιώματα τους , η εργασία , οι συντάξεις , η περιουσία τους.

Εμείς, θα βρισκόμαστε δίπλα τους.

Η αλληλεγγύη είναι το δικό μας όπλο!»

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.