Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θρίαμβος Καμπόσου στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Επανεξελέγη πρόεδρος των δημάρχων της Περιφέρειας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Νοε. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με ένα ποσοστό 64% ανανεώθηκε η θητεία του Δημήτρη Καμπόσου ως Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, με την παράταξη που στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, της οποίας επικεφαλής ήταν ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών, να θριαμβεύει στις εκλογές που διεξήχθηκαν σήμερα.

Από τα 119 μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία τα 74 επέλεξαν την Ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση του δημάχου Άργους - Μυκηνών. 21 ψηφοδέλτια έλαβε η παράταξη του κ. Σταματόπουλου και 21 η παράταξη του Τάσου Χρόνη. Ο κ. Νιάρχος έλαβε ένα ψηφοδέλτιο ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.

Έτσι ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος έβγαλε 13 έδρες και επανεκλέγεται. Ο κ. Βαλιώτης και ο κ. Βόσνος πήραν από 4 έδρες.

«Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με τίμησαν με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχή φορά και τους διαβεβαιώνω πως θα εργαστούμε για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Άργους -Μυκηνών.

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.