Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημήτρης Καμπόσος

Θρίαμβος Καμπόσου στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Επανεξελέγη πρόεδρος των δημάρχων της Περιφέρειας

Με ένα ποσοστό 64% ανανεώθηκε η θητεία του Δημήτρη Καμπόσου ως Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, με την παράταξη που στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, της οποίας επικεφαλής ήταν ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών, να θριαμβεύει στις εκλογές που διεξήχθηκαν σήμερα.

Από τα 119 μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία τα 74 επέλεξαν την Ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση του δημάχου Άργους - Μυκηνών. 21 ψηφοδέλτια έλαβε η παράταξη του κ. Σταματόπουλου και 21 η παράταξη του Τάσου Χρόνη. Ο κ. Νιάρχος έλαβε ένα ψηφοδέλτιο ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.

Έτσι ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος έβγαλε 13 έδρες και επανεκλέγεται. Ο κ. Βαλιώτης και ο κ. Βόσνος πήραν από 4 έδρες.

«Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με τίμησαν με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχή φορά και τους διαβεβαιώνω πως θα εργαστούμε για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Άργους -Μυκηνών.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.