Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Το «Πράσινο Κίνημα» προσχώρησε στην «Πράσινη Πελοπόννησο»

Θέλουν να «πρασινίσουν» την Πελοπόννησο

Το «Πράσινο Κίνημα» προσχώρησε στην «Πράσινη Πελοπόννησο»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 22 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η περιφερειακή παράταξη «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ανακοίνωσε την συμπόρευση της με το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ» Πελοποννήσου, μετά και την εξαγγελία του δεύτερου, να προχωρήσουν τα στελέχη του -εφ΄ όσον το επιλέξουν- σε συνεργασίες κατά τόπους.

Η Δήμητρα Λυμπεροπούλου, επικεφαλής της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και η Γιούλη Παπαδοπούλου από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, θα μπουν σε κοινό ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο για την Αρκαδία την κ. Γιούλη Παπαδοπούλου.

«Η διαρκής μαχητικότητα για όλα τα περιβαλλοντικά θέματα και των δύο χώρων, θα συντονιστεί άριστα με δυο δυναμικές γυναίκες στις επάλξεις, για την επαγρύπνηση και προστασία των τεράστιων οικολογικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων της πολύπαθης περιφέρειας Πελοποννήσου, από κοινού, με όλους τους συμπορευόμενους πολίτες και υποψηφίους», επισημαίνεται.

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.