Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το θέατρο πάει στο Γυμνάσιο Κουτσοποδίου

Μία ευχάριστη δημιουργική διαδικασία για τα παιδιά.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 5 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Οι μαθητές του Γυμνασίου Κουτσοποδίου συμμετέχουν σε δράσεις  και παρεμβάσεις θεατρικής παιδείας στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος. Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τη διαχείριση των δράσεων πραγματοποιεί μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, μετά το πέρας των μαθημάτων του ωρολογίου προγράμματος.

Η μορφή και οι τεχνικές της θεατρικής αγωγής μπορούν να μεταβάλλουν τον στερεότυπο τρόπο της διδασκαλίας σε ζωντανή και ευχάριστη δημιουργική διαδικασία, χωρίς να θίγεται το Αναλυτικό πρόγραμμα.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών, όχι μόνο στο θέατρο αλλά και στη γενικότερη πολιτιστική τους εκπαίδευση, η διεύρυνση της καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας και η θετική επίδραση στην ενεργοποίηση και δημιουργική συμμετοχή των παιδιών στα μαθήματα και στις άλλες σχολικές δραστηριότητες.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.