Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Βουτιά από 17 μέτρα σκότωσε τον 22χρονο, που χτύπησε στο βυθό

Θανατηφόρα βουτιά από 17 μέτρα σκότωσε τον 22χρονο στο βυθό

Το παιχνίδι έγινε θρίλερ για το νεαρό και τους φίλους του

Από ύψος 17 έως 20 μέτρα βούτηξε στο νερό ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από πολύωρη αναζήτησή του από πέντε εξειδικευμένους δύτες.

Ο νεαρός είχε πάει με τους φίλους του στο Πολυλίμνιο της Μεσσηνίας, για να περάσει ευχάριστα την Κυριακή του και να κολυμπήσει στη λίμνη.
Οι δύτες βρήκαν το πτώμα του σε βάθος 6 μέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ένα «βαθούλωμα στο σαγόνι» από το χτύπημα στα βράχια, το οποίο πιθανώς συνέθλιψε τον αυχένα του.

Όπως αναφέρει η eleftheriaonline ο 22χρονος συναγωνιζόταν με τους φίλους του ποιος θα πέσει από πιο ψηλά. Έτσι, ο νεαρός άντρας σκαρφάλωσε στην αντίθετη πλευρά από εκείνη όπου συνήθως πέφτουν στη μεγάλη λίμνη, βουτώντας στο νερό από 17 (κατ’ άλλους 20) μέτρα ύψος. Όμως, δεν υπολόγισε ότι στο συγκεκριμένο σημείο ο πυθμένας μειώνεται στα 2 - 2,5 μέτρα γιατί έχει βράχια από κάτω.

Οι πρώτες ενδείξεις και η θέση όπου βρέθηκε το πτώμα του μαρτυρούν ότι αρχικά χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια και στη συνέχεια κατρακύλησε στον πυθμένα της λίμνης στα 6 μέτρα.
 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.