Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θα υπάρχει κατάλυμα στην Αργολίδα για να φιλοξενήσει ασθενείς με Covid-19;

Θα υπάρχει κατάλυμα στην Αργολίδα για να φιλοξενήσει ασθενείς με Covid-19;

Άγνωστο ποιοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τι θα γίνει με τις τουριστικές περιοχές. Η απορία και η ανησυχία Πουλά.

Την ανησυχία και τον προβληματισμό που επικρατεί σχετικά με την κατάλληλη προετοιμασία των τουριστικών περιοχών για τη φιλοξενία πιθανών κρουσμάτων Covid-19 εξέφρασαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς και Γιώργος Φραγγίδης με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον Υπουργό Τουρισμού.

Η ερώτηση με Αρ. Πρωτ. 7626/23-6-2010 κατατέθηκε έπειτα από την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου να δημοσιεύσει πρόσκληση για μίσθωση κύριων ή βοηθητικών τουριστικών καταλυμάτων για τη φιλοξενία πιθανών κρουσμάτων Covid-19. Ενώ λοιπόν τα καταλύματα που θα φιλοξενούσαν κρούσματα COVID-19 θα έπρεπε να είχαν ήδη οριστεί και να είχαν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις καθώς η τουριστική σεζόν άνοιξε στις 16 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με δημοσιεύματα ελάχιστα έχουν εκδήλώσει ενδιαφέρον, τη στιγμή που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου θα έπρεπε να είναι 1 ανά προορισμό.

Για τους ανωτέρω λόγους οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν να πληροφορηθούν τον αριθμό των καταλυμάτων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην πρόκληση μίσθωσης για τη φιλοξενία κρουσμάτων COVID-19 και σε ποιες περιοχές.

Επιπλέον ζητούν να μάθουν το εναλλακτικό σχέδιο του Υπουργείου σε περίπτωση που σε κάποιους τουριστικούς προορισμούς δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής στην πρόσκληση από κανένα κατάλυμα, καθώς και αν η κυβέρνηση τελικά θα επιμείνει στην πολιτική επιλογή των βοηθητικών καταλυμάτων για τη φιλοξενία και πιθανή νοσηλεία κρουσμάτων COVID-19.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.