Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα τους αλλάξει τα φώτα ο Μαλτέζος

Επισπεύδουν την αποκατάσταση του οδοφωτισμού στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της Αργολίδας.

Οι βλάβες στο φωτισμό γύρω από τον κόμβο προς Στέρνα (Μαλαχιά) όπως και σε όλη την παλαιά εθνική οδό από την είσοδο του Κουτσοποδίου έως τα όρια του Άργους αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Η εντολή που έχει δοθεί στον ανάδοχο που προέκυψε από τον μειοδοτικό διαγωνισμό είναι εντατικοποίηση στις παρεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο καθώς και η επίσπευση οποιασδήποτε εργασίας απαιτηθεί για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Από την ερχόμενη Τετάρτη το συνεργείο θα βρίσκεται στην Ερμιονίδα προκειμένου να προβεί σε εργασίες αποκατάστασης του οδοφωτισμού στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της περιοχής

«Φροντίζουμε και δουλεύουμε για να κάνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων ποιοτική. Θέλουμε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νομού Αργολίδας να οδηγούν ασφαλείς, χωρίς κίνδυνο και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες», υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος και προσθέτει: «Να είναι καλύτεροι οι δρόμοι μας τώρα που βγαίνουμε απ΄το σπίτι!».

Όπως τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας: «Η έλλειψη ενεργού σύμβασης συντήρησης ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου, οι κλοπές καλωδίων και βλάβες του ηλεκτρολογικού υλικού ευθύνονταν για τα πολλά σβησμένα φώτα σε αρκετά τμήματα του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου του νομού μας».
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.