Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπλίου

Θα τολμήσουν για ένα debate;

Θα βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά ή θα προτιμήσουν την θαλπωρή των οικείων τους;

Ένας μήνας έμεινε μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες που θα βγάλουν τους νέους δημάρχους και αυτούς που θα απαρτίσουν τα δημοτικά και τοπικά συμβούλια. Η μάχη στον Δήμο Ναυπλιέων αναμένεται δύσκολη και σκληρή για τους τέσσερις διεκδικητές. 

Μέχρι στιγμής σχεδόν κανένας απ΄ όσους φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την ψήφο μας δεν έχει παραθέσει ξεκάθαρη άποψη, σχέδιο ή πλάνο, δεν έχει προβάλλει θέση, ούτε πρόγραμμα, εξηγώντας στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους θέλει να εκλεγεί. Αντίθετα οι περισσότεροι αρκούνται απλά να φωτογραφίζονται σε συναθροίσεις φίλων και υποστηρικτών, να δίνουν το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις, να κονταροχτυπιούνται δημόσια με τους αντιπάλους τους και να ανακοινώνουν συνοδοιπόρους που θα τους στηρίξουν.

Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και τους τέσσερις μαζί σε έναν δημόσιο διάλογο με την παρουσία δημοσιογράφων, σε μία ελεύθερη κουβέντα μεταξύ τους για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον σκεπτόμενο ψηφοφόρο.

Προς το παρόν δημόσια πρόσκληση για debate έχει απευθύνει ο Τάσος Σαλεσιώτης, μέσω των social media που διατηρεί. Μένει να δούμε αν και οι άλλοι θα θελήσουν να τον ακολουθήσουν σε αυτόν τον δρόμο ή θα προτιμήσουν την ασφάλεια και την θαλπωρή των οικείων τους...

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.