Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων του Ναυπλίου

Θα σταματήσει να μυρίζει το Ναύπλιο;

Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων της πόλης και των γύρω περιοχών.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες, τις διαδικασίες – ενέργειες της συντήρησης του κεντρικού αντλιοστασίου αποχέτευσης λυμάτων, (2η κίνηση – έναντι Βιολογικού Καθαρισμού) καθώς και του κεντρικού φρεατίου επί των οδών Ασκληπιού - Χαρ. Τρικούπη . 

Τα χρόνια αυτά προβλήματα που αφορούσαν το μεν πρώτο, την εν γένει συντήρηση του αντλιοστασίου, που διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου λυμάτων του συνόλου του Καλλικρατικού Δήμου, το δε δεύτερο, αντίστοιχο ρόλο από πλευράς σπουδαιότητας για τις περιοχές Λευκακίων – Αριας – Νέα Πόλη Ναυπλίου, έπρεπε να είχαν προ πολλού διευθετηθεί για την εν γένει εύρυθμο λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου λυμάτων της Πόλης. 

Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων του Ναυπλίου

Η διαδικασία που εφάρμοσε η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ήταν με σοβαρό προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα για την επίλυση του προβλήματος που λόγω των πολύ δύσκολων συνθηκών εργασίας απαιτούσε μεγίστου βαθμού οργάνωση, ειδικότερα ως προς τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους. 

Ποιο συγκεκριμένα υπήρξε άψογη συνεργασία με την Ε.Υ.Δ.Α.Π. η οποία διέθεσε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις αυτές, όπως δύο οχήματα τροφοδοσίας οξυγόνου και ένα πλέον σύγχρονο αποφρακτικό όχημα. 

Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων του Ναυπλίου

Από την πλευρά της η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. διέθεσε τα απαραίτητα μέσα για την επίτευξη της συνεργασίας αυτής όπως, τηλεσκοπικό γερανό, αποφρακτικό όχημα, βυτιοφόρα εξωτερικού συνεργάτη και όλα αυτά υπό την άψογη επίβλεψη και καθοδήγηση από την Τεχνικής της Υπηρεσία. 

Με την ολοκλήρωση των εν προκειμένω διαδικασιών, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. «θωράκισε» την εύρυθμο λειτουργία του συνόλου του αποχετευτικού δικτύου λυμάτων, πιστοποιώντας ότι το πνεύμα της εργασίας της διοίκησης και των εργαζομένων συμβαδίζει με τις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής, με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών και την εκπλήρωση των σκοπών που υπηρετεί.

Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων του Ναυπλίου

Παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων του Ναυπλίου

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.