Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Θα πάρει παράταση το κτηματολόγιο στην Αργολίδα;

Μέχρι και στη βουλή έφθασε το θέμα, καθώς δεν υπάρχει ακόμα σχετική ενημέρωση.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 9 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Προς παράταση βαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις για το κτηματολόγιο στην Αργολίδα, οι οποίες κανονικά λήγουν στις 18 Μαρτίου. Για το θέμα υπέβαλε ερώτηση ο Γιάννης Ανδριανός προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη σημειώνοντας τα εξής:

«Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών γης σε περιοχές της Αργολίδας δεν έχουν καταφέρει να δηλώσουν στο κτηματολόγιο τις ιδιοκτησίες τους με δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες (18 Μαρτίου) λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών δηλώσεων.

Καθίσταται συνεπώς αναγκαία η παράταση όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της χώρας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα οι ιδιοκτήτες να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα, τίτλους, κλπ, και να δηλώσουν τις ιδιοκτησίες τους σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί.

Κατόπιν αυτού, ερωτάται ο Υπουργός:

Αν εξετάζεται παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο κτηματολόγιο ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες περιοχών της Αργολίδας που δεν κατάφεραν να δηλώσουν τις περιουσίες τους στην προβλεπόμενη χρονική περίοδο».

 

 

Πρωτοψάλτη

ΛΕΛΕΚΙΟΣ ΦΙΕΣΤΑ 2019

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org