Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περιφέρεια Πελοποννήσου

Θα μπαίνουν με δακτυλικό αποτύπωμα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας;

Διαψεύδει τα σενάρια ο Νίκας.

Διέψευσε ο Παναγιώτης Νίκας τα σενάρια για την προμήθεια μηχανημάτων προκειμένου να προσέρχονται οι υπάλληλοι της Περιφέρειας με παρουσολόγιο και δακτυλικά αποτυπώματα.

«Έχω ενημερώσει εδώ και ένα μήνα περίπου το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα. Τονίζω ότι δεν υπάρχει απόφαση παραγγελίας μηχανισμών ή εκταμίευσης χρημάτων για τοποθέτηση στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην έδρα και τις Περιφερειακές Ενότητες, οποιωνδήποτε μηχανισμών», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

«Το όλο θέμα έρχεται στην επικαιρότητα, ενδεχομένως για να τονώσει το αγωνιστικό φρόνημα σε μια απεργία τα ποσοστά της οποίας στις υπηρεσίες της Περιφέρειας κυμάνθηκαν κάτω του 5%», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Νίκας.

Αντίθετη με αυτή τη μέθοδο είναι και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: «η μέθοδος εισάγει μία επαχθή και δυσανάλογη για τα υποκείμενα, επεξεργασία σε σχέση με τον ανωτέρω σκοπό, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο, καθώς ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί επαρκώς και με άλλα ηπιότερα εναλλακτικά μέσα (όπως με τη χρήση μαγνητικών καρτών χωρίς βιομετρικά στοιχεία, με συνδυασμό δειγματοληπτικών ελέγχων προς επιβεβαίωση της παρουσίας των υπαλλήλων)», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.