Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θα έρθει ο Ιερώνυμος μετά την αναστολή εργασιών στην Ευαγγελίστρια;

Θα έρθει ο Ιερώνυμος μετά την αναστολή εργασιών στην Ευαγγελίστρια;

Έχει ενημερωθεί και η Εκκλησία της Ελλάδος, αφού κοινοποιήθηκε η απόφαση του ΣΤΕ

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την κατάθεση θεμέλιου λίθου της ανέγερσης του κτιρίου συσσιτίων στον Ιερό Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Η ανακοίνωση ωστόσο, είχε γίνει πριν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που διατάσσει να ανασταλεί μέχρι τις 18 Απρίλη, κάθε οικοδομική και αποψιλωτική εργασία.

Από την Παρασκευή που γνωστοποιήθηκε η αναστολή των εργασιών, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει υπάρξει ουδεμία νεότερη ανακοίνωση, σχετικά με το αν θα γίνει τελικά ή όχι η θεμελίωση.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης εργασιών για την ανέγερση του νέου κτιρίου κοινωνικού χαρακτήρα στο χώρο του Ι. Ναού Ευαγγελίστριας, που έχει γίνει από ιδιώτη, και ο οποίος στρέφεται κατά των υπουργών Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος και «διατάσσει την αναστολή κάθε οικοδομικής και αποψιλωτικής εργασίας που διενεργείται δυνάμει της 111/2018 έγκρισης δόμησης και της 9/2018 άδειας δόμησης.
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.