Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θα αποφασίσουν οι συμβολαιογράφοι του Ναυπλίου να απέχουν;

Θα αποφασίσουν οι συμβολαιογράφοι του Ναυπλίου να απέχουν;

Κάλεσμα της κίνησης κατά των πλειστηριασμών

Η κίνηση κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των διακοπών νερού και ρεύματος Αργολίδας καλεί το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Ναυπλίου στην συνέλευση του στις 17 του Σεπτέμβρη να πάρει απόφαση για αποχή από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2018 και να μην συμμετάσχει στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που δρομολογεί η κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2018, συντασσόμενος με τις αντίστοιχες αποφάσεις των συναδέλφων τους των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Θεν/νίκης, Κέρκυρας, Θράκης και Κρήτης.

Επίσης, ζητείται να δοθεί η δυνατότητα για παρέμβαση στην συνέλευση εκπροσώπου της κίνηση για να μεταφερθεί η αγωνία των ανθρώπων που είναι θύματα της κρίσης.

Η συνέλευση του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Πελοποννήσου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (11:00) στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανος 21).

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.