Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων και του εκπροσώπου της εταιρίας RECYCOM

Θα ανακυκλώνουν ρούχα και παπούτσια στην Κόρινθο

Υπογράφτηκε από το δήμαρχο Κορινθίων σύμβαση για την ανακύκλωση ενδυμάτων – υποδημάτων

Η ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων μπαίνει πολύ σύντομα στην καθημερινότητα των Κορινθίων, μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλου και του εκπροσώπου της εταιρίας ολοκληρωμένης διαχείρισης των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης RECYCOM.

Με την υπογραφή της σύμβασης δόθηκε το «πράσινο φως» στην διαδικασία τοποθέτησης 20 κάδων κόκκινου χρώματος που, σε πρώτη φάση, προβλέπονται για την πόλη της Κορίνθου και σε σημεία που ο Δήμος θα υποδείξει. 

Η ολοκληρωμένη διαχείριση μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων μειώνει τα υλικά που καταλήγουν στα σκουπίδια στο μόλις 2% και δίνει την δυνατότητα της επανάχρησης με την δημιουργία στολών εργασίας, ηχομονωτικών και θερμονωτικών υλικών, υλικών γέμισης καθισμάτων αυτοκινήτων κτλ. Ήδη 35 δήμοι σε ολόκληρη τη χώρα εφαρμόζουν την δράση, ο Δήμος Κορινθίων είναι ο 36ος. 

Η εταιρεία RECYCOM η οποία ιδρύθηκε το 2012, είναι η πρώτη Ελληνική επιχείρηση η οποία εφαρμόζει με οργανωμένο, επιστημονικό και επαγγελματικό τρόπο ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, φιλοδοξώντας να συμβάλει ενεργά και δραστήρια στη δημιουργία ενός καθαρού, υγιεινού και αειφόρου περιβάλλοντος.

Η σύμβαση που υπεγράφη περιλαμβάνει πέραν της τοποθέτησης των κάδων  • Συντήρηση, αντικατάσταση (σε περίπτωση φθορών) και συλλογή μεταφορά από την εταιρία, καθώς και  • Ανταποδοτικά οφέλη για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου (μέρος ρουχισμού και 100 ευρώ ανά μήνα για αγορά τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο).

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.