Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Στίβος

Τέσσερις αθλήτριες από την Αργολίδα παίρνουν πάσο για προπονήσεις

Σε ποιές δίνει άδεια ο ΣΕΓΑΣ να χρησιμοποιούν τα στάδια.

Στους 171 είναι οι αθλητές και αθλήτριες στην λίστα που απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και για τους οποίους προτείνεται να έχουν πρόσβαση στα στάδια της χώρας στην πρώτη φάση επανεκκίνησης του αθλητισμού.

Αυτοί οι αθλητές και αθλήτριες περιλαμβάνονται είτε στην προολυμπιακή ομάδα είτε στις τέσσερις κατηγορίες σχεδιασμού, στην κατηγορία στήριξης, καθώς και στις προεθνικές ομάδες Κ20 και Κ18.

Από την Αργολίδα το πάσο για προπονήσεις παίρνουν:

  • Η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΥ Αργολίδας, μέλος της προολυμπιακής ομάδας 4Χ400μ. Προτείνεται από τον ΣΕΓΑΣ να προπονείται στο ΔΑΚ Άργους με τον προπονητή της Γιώργο Καραπάνο,
  • Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου του Γ.Σ. Κηφισιάς καταγόμενη από το Ναύπλιο, μέλος της προοολυμπιακής ομάδας στα 800μ. Προτείνεται να προπονείται στο ΟΑΚΑ με τον Κ. Νακόπουλο.
  • Η Μιχαέλα-Ντενίσα Στεγκάρου (σφαιροβολία) και η Ελένη Δήμα (ακοντισμός) του Αριστέα Άργους, μέλη στις προεθνικές ομάδες. Προτείνεται να προπονούνται στο ΔΑΚ Άργους με τον Κώστα Καμπόσο.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.