Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

 Χωρίς πανηγύρια σε Νέο Ροεινό και Βιβάρι μέχρι νεοτέρας

Τέλος οι χοροί στα πανηγύρια. Θα επιτραπούν αλλά μόνο με καθιστούς!

Οι νέοι κανόνες θα απαγορεύουν την παρουσία ορθίων! Τι θα γίνει με τις εμποροπανηγύρεις.

Ξεχάστε όσα είχαμε συνηθίσει να συμβαίνουν μέχρι σήμερα σε χορούς και πανηγύρια. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης έκοψε τον βήχα όσων ήλπιζαν πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι σαν όλα τα υπόλοιπα.

Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως αυτά δεν θα προβλέπουν την παρουσία όρθιων, κάτι που σημαίνει ότι χοροί και κινήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά, τελειώσανε για φέτος.

Όπως ανέφερε ο υπουργός: «Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε. Μπαίνουμε σε μια καινούρια πραγματικότητα», προσθέτωντας πως στις εμποροπανηγύρεις θα ισχύουν κανόνες λαϊκών αγορών, ενώ στα πανηγύρια θα υπάρχουν κανόνες που θα προβλέπουν την παρουσία μόνο καθήμενων.

Η διεξαγωγή των συναυλιών και λοιπών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων όπως τα πανηγύρια θα επιτραπούν και πάλι από την 1η Ιουλίου.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.