Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Τέλος ο Σαραβάκος από την διεκδίκηση της Περιφέρειας

Εκτός εκλογών ο συνδυασμός «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου».
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 6 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Δεν θα συμμετάσχει τελικά στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» του πρώην νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκου, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού. 

Ο ίδιος επικαλείται απρόβλεπτα γεγονότα που εμπόδισαν τη συμμετοχή στις εκλογές, δεδομένου ότι ο συνδυασμός δεν κατάφερε να καταθέσει ψηφοδέλτιο στην χθεσινή καταληκτική ημερομηνία. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δ. Σαραβάκος:

«Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Απρόβλεπτα γεγονότα, δυστυχώς εμπόδισαν την Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον πρώτο αιρετό Νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκο να μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, παρ’ όλα που είμαστε πανέτοιμοι και με ισχυρή αποδοχή από τον Λαό της Πελοποννήσου. Ευχαριστούμε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες μας, τα κόμματα, και ιδιαίτερα όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.

Η Κίνηση Πολιτών θα συνεχίσει να είναι στη πρώτη γραμμή του αγώνα για το καλό των πολιτών».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.