Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Τέλος ο εφιάλτης της ανεργίας στη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από δημαρχείο της Πελοποννήσου

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έδειξε την ευαισθησία του και η γυναίκα προσλαμβάνεται για 8μηνη υπηρεσία
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 21 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου προκάλεσε η ιστορία της γυναίκας που απειλούσε να πέσει από το δημαρχείο της Καλαμάτας, επειδή δεν μπορούσε να διοριστεί γιατί υπήρχε κώλυμα λόγω καταδίκης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Καλαμάτας «υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο απόφαση για απονομή χάριτος σε γυναίκα, που προ ημερών ζητούσε την πρόσληψή της για 8μηνη υπηρεσία  (απειλώντας να πέσει από τη στέγη του Δημαρχείου) όντας άνεργη, ενώ υπήρχε κώλυμα λόγω καταδίκης.

Η χάρη δόθηκε κατόπιν θετικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου Χαρίτων. Κατόπιν τούτου, η πολίτης αυτή μπορεί να προσέλθει για υπογραφή σύμβασης, ώστε να εργασθεί στο Δήμο Καλαμάτας επί 8μηνο.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ευαισθησία του και την ταχύτητα των ενεργειών του.
Το περιστατικό είχε συμβεί στις 4 Απριλίου. Όπως έγραφε τότε το messinialive, 50χρονη γυναίκα που είναι μητέρα 4 παιδιών, είναι άνεργη εδώ και αρκετό καιρό προέβη σε αυτή την απελπισμένη κίνηση. Με τη βοήθεια της Αστυνομίας, και τις εξηγήσεις και τις διαβεβαιώσεις που τις έδωσε η δημοτική αρχή Καλαμάτας, πείσθηκε τελικά και κατέβηκε από την ταράτσα.

Όπως είχε δηλώσει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, η συγκεκριμένη πολύτεκνη μητέρα είχε εργαστεί στο παρελθόν για ένα 8μηνο στον Δήμο Καλαμάτας, αλλά λόγω ποινικού μητρώου, από μια ποινική καταδίκη της από το 2000, δεν μπορούσε πλέον να εργαστεί στο Δημόσιο.
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.