Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χρόνης μεγάφωνα λειτουργία

Τέλος η λειτουργία από μεγάφωνα στο Λυγουριό

Υποχώρησε ο δήμαρχος μπροστά στην απειλή κυρώσεων. Τι δηλώνει σχετικά με το θέμα.

Μπροστά στην απειλή κυρώσεων ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι σταματάει από σήμερα η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας που ξεκίνησε χθες από μεγάφωνα που βρίσκονταν σε σκεπή κτηρίου σε κεντρικό σημείο του Λυγουριού. 

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Επιδαύρου:

«Αγαπητές συνδημοτισσες αγαπητοί συνδημότες, δυστυχώς δεν θα ακουστεί πάλι από τα μεγάφωνα μας ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας.

Προ ολίγου ενημερώθηκα από τις δημόσιες αρχές οτι θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις αν ακουστεί η Θεία Λειτουργία από τα μεγάφωνα του Δήμου μας, καθώς εκφράστηκαν παράπονα.

Επειδή λοιπόν, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση συνανθρώπους μας και επαγγελματιες δεν θα συνεχιστεί η ακρόαση.

Το Πάσχα και η Ανάσταση ειναι εορτές αγάπης και ως τέτοιες τις καταλαβαίνω και εγώ.

Όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά προσπαθώ να ενώσω και όχι να διχασω!

Δεν απάντησα ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου στα σχόλια των διαφόρων οι οποίοι ξαφνικά έβλεπαν κόσμο έξω από τις εκκλησίες ή στους δρόμους, την στιγμή που μεταδιδαμε από τον σταθμό της Ι.Μ. Αργολίδας, μόνο και μόνο για να μη ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Εκεί ήμασταν! Προφανώς έπρεπε να βλέπουμε τα ίδια!

Σωστό το θεωρούσα και σωστο το θεωρώ. Όπως σωστές θεωρω και όλες σχεδόν τις ενέργειες της πολιτείας για το θέμα του Κορωνοιου, τις οποίες ευλαβικά και συνετά όλοι ακολουθούμε.

Ξαναλέω λοιπόν για τελευταία φορά ότι ούτε ποτέ θέλησα, ούτε θέλω,ούτε μπορώ να εκμεταλλευτώ το θέμα πολιτικά, άρα καλο ειναι να σταματήσετε να μας προκαλείτε γιατι δεν θα είναι εις βάρος μας σίγουρα. Η παρουσία του Δήμου εγγυάται την διασφάλιση οποιασδήποτε ενέργειας!

Καλή ανάσταση σε όλους!
Με αγάπη, αλληλεγγύη και κατανόηση
».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.